Parkettilattiat ja huoneistoremontit – palvelut Keravalla ja muualla PK-seudulla

Ota yhteyttä

DS-Saneeraus Oy tuottaa parkettilattiat ja huoneistoremontit varmalla ammattilaisen otteella. Mikäli olet harkinnut lattioidesi uusimista tai kaiken kattavaa huoneistosaneerausta, olet tullut oikeaan osoitteeseen.


Palvelemme asiakkaitamme Keravalta käsin 60 kilometrin säteellä, eli alueemme kattaa muun muassa koko PK-seudun. Asiakkainamme on sekä yksityisiä että yrityksiä. Liity sinäkin tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon ja kerro meille saneeraustarpeistasi. Saat meiltä joustavan ja laadukkaan palvelun kilpailukykyiseen hintaan. Annamme mielellämme myös lisätietoja palveluistamme, ota yhteyttä!

Miksi valita parkettilattia?

Parkettilattia on näyttävä ratkaisu, joka viimeistelee kauniin kodin. Parkettityyleistä löytyy sopiva vaihtoehto kaikenlaisiin tiloihin ja erilaisiin makuihin. Moni potentiaalinen asiakkaamme pohtii laminaatin ja parketin välillä. Näistä vaihtoehdoista molemmat näyttävät ulkoisesti puulta, mutta vain toinen on sitä oikeasti. Puu on kaunis ja elegantti ratkaisu, joka luo täysin omanlaisensa tunnelman kotiin tai muuhun asuntoon taikka toimitilaan.


Mikäli et ole täysin varma siitä, millainen parketti kotiisi tai muuhun tilaasi sopisi, voit hyödyntää ammattilaistemme näkemystä. Neuvomme sinua mielellämme sopivan parketin valinnassa, ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kattavat huoneistoremontit

Kattavat huoneistosaneeraukset ja -maalaukset alkavat aina toiveidesi kartoituksesta, jonka pohjalta etenemme suunnitteluvaiheeseen. Tässä vaiheessa teemme täydellisen suunnitelman, jonka pohjalta suoritamme tarvittavat materiaalihankinnat. Tämän jälkeen alkaa itse toteutusvaiheeseen, jonka hoidamme huolellisesti viimeisiin silauksiin saakka. 

Raportoimme myös luonnollisesti väliaikatietoja ja pidämme sinut ajan tasalla remontin etenemisestä. Remontin valmistuttua käymme yhdessä kanssasi läpi lopputuloksen, jotta voimme varmistaa tyytyväisen asiakaskokemuksen.